YO ZEN

Toimitamme YO ZEN korut nopeasti ja kätevästi kirjepostilla, suoraan varastostamme.

YO ZEN on kahden arkkitehdin perustama oululainen design-studio. Asusteita suunnittelevan studion designfilosofia on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.

Kertomansa mukaan kaksi nuorta arkkitehtia ja ystävää päättivät kesällä 2011 ryhtyä tuumasta toimeen ja ryhtyä suunnittelemaan pieniä kodin tuotteita sekä koruja. Vaativa ja välillä vakavakin arkkitehdin työ vaati vastapainoksi hieman leikkisyyttä ja uudenlaisia oivalluksia.

Ääneen sanottuna YO ZEN kuulostaa sanalta joutsen. Suomen kansallislintu onkin ollut koko konseptin innoittajana. Talvella 2010 Kate ja Paula ruokkivat Oulujoelle talveksi asumaan jääneitä haavoittuneita joutsenia, Jensiä ja Tildaa kolmenkymmenen asteen pakkasilla. Heidän selviytymistarinansa vaikutti heihin, ja naiset halusivat nimetä tuotemerkkinsä heidän mukaansa.

Tulevaisuudessa Kate ja Paula toivovat, että  YO ZEN on mukana kehittämässä suomalaista muotoilua ja viemässä sitä maailmalle.

Asiakkaalta saamamme palaute:
Lämmin kiitos ihanasta käsin kirjoitetusta saatteesta ja yllätyskortistasi tilaamieni korvisten mukana! Yo Zen korvikset ovat täydelliset! Oikein ihanaa kevättä teille sinne!! ☀️

YO ZEN korut

YO ZEN korut