Kirjoitettu

Perusasioiden äärellä – sisustusblogit

Blogimaailmasta löytyy valinnan varaa todella paljon ja jokaisen on helppoa valita itseään kiinnostavasta blogigenrestä ne parhaat päältä.

Vai onko asia todella näin? Vaatiiko hyvän ja oman näköisen sisustusblogin löytäminen sittenkin tunteja somessa? Tarvitseeko ihminen elämäänsä edes blogeja? 

Uskon, että hyvien vinkkien jakaminen ilahduttaa ja voi helpottaa toisen arkea. Minusta sometulvan keskellä on mukavaa ja omaa elämää yksinkertaistavaa, jos on olemassa tietyt perusasiat, joista pitää kiinni. Tykkään seurata melko paljon erilaisia sisustuspainotteisia blogeja. Suurin syy tähän on visuaalisesti kauniista sisällöstä nauttiminen.

Ajan saatossa tietyistä blogeista on muodostunut oman arjen luottokumppaneita. Kun odottelen kyytiä bussipysäkillä, käyn vilkaisemassa onko blogiin tullut uutta päivitystä. Tai sitten vietän kahvitaukoni kahden osuvan blogipostauksen parissa.

TOP 6 sisustusblogit

Ajattelin jakaa teille omat ankkurini sisustamisen maailmassa. Mahdollisesti nämä ovat sinulle jo tuttuja tai ehkäpä tämän myötä saat uuden luottoystävän matkan varrelle?

Olen listannut alle blogeja, joita voin aidosti suositella. Esiin nostetut tahot eivät ole paremmuusjärjestyksessä ja tekemäni tutkimus sisustusblogien joukossa ei ole aukoton – minulla on varmasti useita hienoja tuttavuuksia vielä tekemättä.

sisustusjulisteet sisustusblogi
Kuvassa verkkokauppamme uutuus – Jarmo Mikkilän KASVU-juliste koossa 30×40 cm

Keskeneräinen

Blogia kirjoittaa kolmekymppinen Ilona, joka asuu hirsitalossa. Hänen työnään on toimia sijaisvanhempana eri-ikäisille lapsille, myös aivan vauvoille. Ilona pohtii blogissaan osuvasti esimerkiksi minimalismia, hyvää elämää sekä parisuhdetta. Näiden lisäksi myös sisustus on aktiivisesti läsnä kuvissa. Yksi kaikkien aikojen suosikkipostauksistani on kirjoitus, jossa Ilona kokoaa yhteen 20 vinkkiä kohti yksinkertaisempaa elämää. Suosittelen kurkkaamaan!

Oblik

Blogin parasta antia ovat omasta mielestäni ehdottomasti sisustamiseen liittyvät muutosprojektit sekä DIY-ideat. Jutan sisustussilmä on ajan hermoilla ja hänen blogistaan on helppoa bongata tällä hetkellä pinnalla olevia asioita hyvällä maulla ja myös edullisella budjetilla toteutettuna. Viimeaikaisista postauksista oma suosikkini on ollut Jutan olohuoneen uutta ilmettä kuvaava kirjoitus.

Koti kiikarissa

Tuijan blogissa näkyy hänen laaja osaamisensa klassisen ja modernin sisustustyylin saralta. Kauniit kuvat funkkistyylisestä kodista Uudessakaupungissa jaksavat ihastuttaa. Pidän myös oivaltavista DIY-ideoista, joita putkahtelee blogiin tasaiseen tahtiin. Blogista huokuvat aitous, klassisuus, varmuus sisustamisessa. Kirjoitin myös aiemmin Tuijan antamista sisustusvinkeistä täällä blogissani.

Kuvassa Jarmo Mikkilän POLKU-juliste koossa 30×40 cm

Nuapurissa

Sisustussuunnitelija ja yrittäjä Maru tuo blogikirjoituksilla lukijansa arkeen väriä, iloa ja elämää. Ihanat ja rohkeat värivalinnat sekä ei aivan tavanomaiset ratkaisut sisustuksessa houkuttavat palaamaan blogiin uudestaan ja uudestaan. Vinkkinä myös, että Marulla on myös todella hauskat instagram-tarinat. Viimeaikaisista postauksista suosikiksi nostan tämän olohuoneen muutosta kuvaavan tekstin.

Designwash

Suoran lainauksen mukaan: ”Design Wash -blogin takana häärii espoolaistunut graafinen muotoilija, jonka kiinnostuksen kohteena on skandinaavinen muotoilu ja sisustus.” Pidän blogin selkeästä yleisilmeestä ja suorasta kirjoitustavasta.

sisustusjulisteet jarmo mikkilä
Kuvassa on Jarmo Mikkilän TYYNI-juliste koossa 30×40 cm

Valkoinen Harmaja

Tämän lisäksi lisäisin listalle vielä itseoikeutetusti Valkoisen Harmajan Suvin sisustusblogin. Vaikka blogi ei esittelyitä varmastikaan kaipaa, niin Suvin omien sanojen mukaan kyseessä on sisustuksesta ja designista intohimoisesti kiinnostuneen kahden lapsen äidin blogi. Suvi sisustaa omakotitalossaan ”modernin ajattomaan henkeen, sopivalla ripauksella kodikkuutta, taidetta ja sisustustrendejä”. Suosittelen blogin lisäksi myös Suvin aurinkoisia snappeja!

Mitä blogeja te seuraatte ja voitte suositella?

P.S. Jos kiinnostuit, voit tarkastella kuvien julisteita tarkemmin verkkokaupan puolella. Ja kyllä, minun pitäisi tarttua kameraan, jotta käytössä olisi osuvampia fiiliskuvia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *