Sisustusjulisteet

Julisteilla päivität kätevästi ja helposti kotisi ilmettä. Valkoisen Lautturin verkkokaupasta löydät alla olevan laadukkaan julistevalikoiman. Aseta juliste lipaston ylle, tauluhyllylle tai seinälle.

Jarmo Mikkilän luontoaiheiset julisteet ovat täysin kotimaista tuotantoa. Julisteet on painettu laadukkaalle paperille julistetta on tilattavissa neljän julisteen sarja.

Vinkkejä julisteiden asetteluun seinälle  

  1. Seinän ilme kannattaa suunnitella ja sommitella etukäteen, ennen julisteiden asettamista seinälle. Julisteita voi testata seinälle vaikkapa washiteipin avulla ennen lopullista kiinnitystä.
  2. Mikäli ripustat julisteen jonkun kalusteen yläpuolelle, julisteet kannattaa keskittää kalusteen keskikohdan mukaan.
  3. Jos teet julistekollaasin, julisteiden väliin kannattaa jättää noin 5 cm rako, muutoin sommitelma voi vaikuttaa irtonaiselta. Isommat välit rikkovat ryhmän, eikä kollaasivaikutelma ole enää ehyt.
  4. Ripusta vapaan taulun tai tauluryhmän keskikohta noin katseenkorkeudelle, jolloin se asettuu tarpeeksi alas.
  5. Vaihtoehtoisesti esimerkiksi lipaston ylle ripustettavan taulun korkeus on noin 30 cm tason pinnasta.
  6. Kehysten kiinnittämiseen tarkoitetut tarrat ovat todella käteviä – seinään ei tarvitse porata reikää, vaan voit aikanaan irroittaa taulun ilman jälkiä.
  7. Taulut on kätevä asettaa myös nojaamaan seinää vasten. Tällöin asetelmaan on mukava yhdistää esimerkiksi kynttilöitä ja maljakoita.
sisustusjulisteiden asettelu
Kuva on lainattu Raamiin.fi sivustolta

Lue lisää vinkkejä sisustamiseen täältä.