Magneettinen Tapetti Kapea

79,00 sis alv 24 %

Tämä tulostettu magneettinen tapetti on hieno vaihtoehto klassiselle magneettitaululle. Tapetin vinyylipohjalle on puristettu raudan palasia jotka tekevät siitä magneettisen. Asennusohje.

Helppoa oli se, että seinään kiinnitettiin ainoastan tämä yksi tapetinpala, joka toi kuitenkin hurjasti suloista ilmettä tytön huoneeseen. – Heidi, Joukolatar blogi

Magneettitapetti on aika paksua ja painavaa, joten kiinnittämiseen tarvittiin tapettiliimaa. Sitä löytyi jo valmiiksi, joten tapetointiin meni noin 10-15 minuuttia. Kuvio on vuodan alaosassa, joten tapetti ei ole seinässä lattiasta saakka, vaan lähtee n. 70 sentin korkeudelta niin, että pupu kurkistaa sängyn takaa. – Emilia, Uusikuu blogi

Löydät Uusikuu blogista tästä ihanasta tapetista loistavia inspiraatiokuvia  ja asennuskokemuksia, suosittelen tutustumaan!

Tutustu tarkemmin myös Joukolatar blogin Heidin kokemuksiin lastenhuoneen tapetista.

Varastossa

Kuvaus

Tämä tulostettu magneettinen tapetti on esimerkiksi mainio lastenhuoneen tapetti. Se sopii hyvin monenlaisiin tiloihin. Voit asentaa sen lastenhuoneen lisäksi vaikkapa työpöydän taakse työhuoneeseesi. Voit kiinnittää tapettiin magneeteilla esimerkiksi piirustuksia ja kortteja.

Löydät verkkokauppamme tarkemman esittelyn magneettisista tapeteista täältä.

Pituus: 265cm | Leveys: 63,5cm. Leijonan korkeus noin 70 cm.

Tapetin asennusohje on pakkauksen mukana, mutta löydät sen myös täältä.

Pakkaukseen kuuluu 7 kappaletta magneetteja.

Onko tämä hyvä lastenhuoneen tapetti?

Kyllä. Tapetti on melko jämäkkä, joten se pysyy hyvin kiinni seinässä. Tapettia on asennettu paljon esimerkiksi lastenhuoneisiin, työhuoneisiin tai vaikkapa keittiöön. Löydät paljon kivoja inspiraatiokuvia vaikkapa Instagramin puolelta #groovymagnets tai #magneettinentapetti hauilla.

Millaiselle pinnalle Groovy Magnets magneettisen tapetin voi asentaa?

Voit kiinnittää sen normaalin tapetin tapaan tasaiselle pinnalle. Magneettitapetti on aika paksua ja painavaa, joten kiinnittämiseen tarvitaan tapettiliimaa. Tapettiliimaa löytyy kaikkien rautakauppojen valikoimista ja erityisellä merkillä ei ole väliä.

Kuinka korkeaan huonetilaan tapetti sopii?

Tapetin kuvio on vuodan alaosassa ja vuota on pituudeltaan 265 cm. Tämä riittää useimpiin huonekorkeuksiin. Löydät tarkat mitat tapettien tuotekuvauksista.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Saatat myös pitää...