Tarinamme

Valkoinen Lautturi on sopivan kokoinen ja -hintainen sisustamisen verkkokauppa, joka tarjoaa huolella valittuja tuotteita asiakkailleen. Valikoima laajentuu jatkuvasti, ja mukaan tarjontaan ovat päässeet laadukkaat ja käyttöä kestävät asiat.

Tällä hetkellä valikoimistamme löytyy laaja valikoima UASHMAMA-tuoteperheen pestäviä paperipusseja. Magneettiset tapettimme Groovy Magnets merkiltä ovat vieneet monien asiakkaidemme sydämen. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten kaupassa kannattaa käydä pyörähtämässä säännöllisesti.

Olemme säännöllisesti läsnä myös Instagramissa. Tilimme löytyy sieltä nimellä valkoinenlautturi. Liity seuraajaksemme ja saat myös tätä kautta tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Voit tykätä meistä myös facebookissa. Julkaisemme uutisiamme sopivin väliajoin, muutamia kertoja viikossa. Lisäksi löydät Valkoisen Lautturin myös Snapchatista nimimerkillä valk.lautturi.

Haluamme tarjota asiakkaille nopeita ja selkeitä toimituksia sekä kohtuullisen hinnoittelun. Tietyin väliajoin verkkokauppaamme ilmestyy myös tarjouskuponkeja, joista voit saada tiedon esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme. Mikäli jokin kysymys esimerkiksi tuotteisiin liittyen askarruttaa, kerromme mielellämme lisää, ota vain yhteyttä verkkokauppa.lautturi@gmail.com.

Yhteystietomme:

Valkoinen Lautturi
Kettusentie 4 C
40270 PALOKKA

www.valkoinenlautturi.fi
verkkokauppa.lautturi@gmail.com
Y-tunnus: 2653285-7

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Valkoisen Lautturin verkkokauppa on Trimedian toteuttama.