Tietoa lähetyksistä

Olemme luotettava verkkokauppa

Tehdessäsi tuttavuutta uuden verkkokaupan kanssa, pohdit varmasti myös verkkokaupan luotettavuutta. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja tässä hieman lisätietoa toimintatavoistamme. Kaikki tuotteemme ovat pääosin varastossamme. Toimitamme tilaamasi tuotteet sovitusti ja mahdollisista poikkeuksista saat tiedon sähköpostiisi. Kun päätät ostaa tuotteen, voit maksaa sen turvallisesti suomalaisilla verkkopankkimaksuvaihtoehdoilla, VISA tai Mastercard korteilla, laskulla tai osamaksulla.

Oston jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja myöhemmin, kun paketti on pakattu meillä, saat vielä tiedon siitä, että lähetys on valmis postitettavaksi. Käytämme lähetyksissä pääosin Postin valmiita pakettipalveluita, joissa perilletuloaika postin toimipisteeseen saapumisesta eteenpäin vaihtelee normaalisti 2-3 päivän välillä. Muutamat tuotteistamme ovat tilattavissa jälkitoimituksella, tästä on aina maininta tuotteen yhteydessä. Tällöin toimitusaika on yleensä voin 2 viikkoa. Pääosin kaikki tuotteemme löytyvät varastosta.

Käytämme pakkauksissamme myös kierrätettyjä pakkausmateriaaleja – tämä on ekologista ja mahdollistaa myös edullisempien postikulujen tarjoamisen asiakkaille. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, vastaamme kysymyksiisi nopeasti. Tavoitat meidät osoitteesta: verkkokauppa.lautturi@gmail.com. Osoitteemme on: Valkoinen Lautturi, Kettusentie 4C, 40270 Palokka.

Tiesitko, että monet tuotteet saat kirjepostina kotiin?

Tiesitkö, että saat useat pienet tuotteet kuten esimerkiksi Uashmama-pussit kirjeenä edullisesti kotiisi?

Luotettavat toimitukset

Kirjelähetys 1,50 euroa
Postin noutopiste 4,90 euroa
Nouto Jyväskylästä 0 euroa

Voit maksaa vekkopankkipainikkeilla, yleisimmillä korteilla, laskulla tai osamaksulla.

Kysyttävää? Keskustele alareunan LiveChat-toiminnon kautta tai kirjoita verkkokauppa.lautturi@gmail.com